ویترکتومی

نوعی از جراحی چشمی است که برای درمان برخی از اختلالات شبکیه و زجاجیه به کار می رود. در عمل جراحی ویترکتومی، زجاجیه تخلیه شده و چشم پزشک جراح آن را با یک محلول مخصوص جایگزین می کند. زجاجیه ماده شفاف و ژله ای است که بخش میانی چشم را پر می کند.
چه افرادی کاندید عمل ویترکتومی هستند؟
-رتینوپاتی دیابتی به خصوص اگر خونریزی و کشیدگی بر روی شبکیه وجود داشته باشد.
– برخی از موارد جداشدگی شبکیه
– عفونت بخش های داخلی کره چشم
– جراحت شدید چشم
– چروک شدگی ماکولا (ناحیه مرکزی شبکیه)
– سوراخ ماکولا
– به دنبال بروز برخی اختلالات بعد از جراحی کاتاراکت
عمل جراحی ویترکتومی اغلب باعث بهبود بینایی یا تثبیت آن می شود. خون یا باقی مانده های ناشی از عفونت یا التهاب که ممکن است باعث انسداد یا محو شدن تصویر برای تمرکز بر روی شبکیه شود، با انجام جراحی خارج می شود.
انجام این عمل جراحی در حین مشاهده چشم توسط میکروسکوپ های بسیار پیشرفته انجام می شود. وسایل ظریف جراحی با ایجاد برش کوچک در صلبیه یا بخش سفید رنگ چشم، در داخل چشم قرار می گیرند.
بعد از عمل جراحی
احتمال وقوع درد یا ناراحتی بعد از جراحی قابل انتظار است. استفاده از محافظ چشمی «شیلد» برای مدت کوتاهی بعد از عمل توصیه می شود. چشم پزشک در مورد استفاده از قطره چشمی و زمان از سر گرفتن فعالیت های معمول با بیمار صحبت خواهد کرد.
توجه داشته باشید که رعایت نکات توصیه شده توسط چشم پزشک بعد از جراحی ویترکتومی بسیار مهم و ضروری است. همچنین باید به توصیه های چشم پزشک در مورد نحوه قرارگیری سر در وضعیت خاص توجه کرد، زیرا عدم توجه به این موضوع می تواند موجب شکست درمان شود
تا زمان خروج حباب های گاز، پرواز با هواپیما یا مسافرت به ارتفاعات ممنوع است، زیرا افزایش سریع ارتفاع می تواند منجر به افزایش خطرناک فشار چشم شود.
در مواردی که از روغن سیلیکون استفاده می شود، لازم است به طور منظم و در فواصل معین بیمار تحت نظر قرار بگیرد، زیرا ممکن است در طول زمان روغن سیلیکون موجب بروز مشکلاتی شود و نیاز به خروج روغن در اسرع وقت وجود داشته باشد

 

 

 

 

 

 

 

با پر کردن این فرم می توانیم برای معالجه شما مشورت کنیم. مشاوران ما به بررسی فرم شما می پردازند و به زودی با شما تماس می گیرند

فرم درخواست